Stolt ja tak

Direkte Minder

img_0648

img_0647

Oplevelser der ryger direkte ind på minde kontoen, de er skønne,  sådan en dag havde vi idag, Romeo var sammen med et par stykker her hjemme og hyggede, så  ku godt mærke på Mx, at han rigtig gerne ville være med til det hele, og  selv om de er rigtig gode til, at lade ham være med, skal der også være plads til der er lillebror fri zone. Så jeg gjorde noget jeg ikke har gjort i 15år, jeg snuppede Romeo cykel så jeg og Mx ku cykle en tur ud i det fri. Det var så hyggeligt og absolute ikke sidste gang vi gør de,t jeg plejer at løbe ved siden af ungerne når de cykler. Men det her med en cykel er da for hyggeligt, så ja jeg har faktisk besluttet, at jeg skal ha en cykel og en cykelhjelm selvføgelig så hvis nogen lige ku anbefalde en smart cykelhjelm ville det være fedt.

Vi endte ud med at cykle en tur ud over landet hvor vi kom til det hyggeligeste sted med små geder og heste så hyggeligt,  det var så fredfyldt.        Næste gang tænker jeg, vi snupper madpakker med og slår os ned.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolt ja tak