Illum

Er det ikke okay ?

langthår

 

Hmm ……………………………………………………….     hvorfor er det lige, at det ikke er okay at have langt hår som dreng, undre mig over, at andre børn har så STORT behov for at sige til vores den mindste,om han ikke snart kunne vælge at tage en anden paryk på eller at han ligner en pige med det lange hår.

I en lang periode var han parat til at lade sig klippe, da det ramte ham når de sagde sådan, men vi har snakket meget om herhjemme, at man ikke behøver, at ligne hinanden allesamme og vi er lige gode uanset hvordan vi ser ud, så han er heldigvis kommet så langt, at han nu bare lader som om han ikke høre når de kommenterer på hans hår.

Man kan jo i og for sig ikke give børnene skylden, men derimod de forældre, der ikke lærer deres børn, at der skal være plads til alle, uanset hvordan vi vælger at se ud og være.

Hvis man kunne blive enige om at vi alle har lov til at være som vil selv vælger, så ville verden være et meget bedre sted at være i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Illum