Miffy ;-)

En hygge tur i Fields :-)

tøj 001

tøj 002

Igår kørte manden min, jeg og mindste manden en lille smut tur i Fields for at se om der sku være noget vi ikke ku leve uden, største manden var taget ud til en gammel skolekammerat og sku overnatte 😉

Vi var en tur i Hamleys, som efter min mening af er en af de bedste legetøjs butikker der er, de har så mange sjove ting at kigge på og prøve, personalet er altid så smilende og med på sjov, det er et rent børne paradis at komme i.

Faldt over denne fede sweat til drengene, kan lige se den for mig til deres sandfarvet bukser med slid effekt fra zara og så deres ny indkøbte Adidas sko med tiger print, som vi købte forlede på Prinsesser & pirater så fede 🙂

Lille fisen var en tur i Capella play og lege en times tid. Det er noget mindre end de legeland vi plejer at komme i, men hyggeligt var det da. Vi kan klart anbefalede Legejunglen, der er et noget større udvalg for både store og små, men mere om det en anden dag.

fields 003
Mindste mandens outfit: Tshirts Little Marc Jacobs, Shorts ZARA, Sneakers Gucci.

fields 002

fields 001

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miffy ;-)