Armcandy

Stolt ja tak

img_0638Kan kun være stolt og vide at vi har gjort det godt og skabt en dejlig ung mand, sagen er den at Romeo  længe har  villet have et arbejde og tjene sine egne penge, men det er svært når man kun er 13 snart 14, så er udbuddet ikke så stort med hva man kan lave, vi har hele tiden sagt, at avis bud fik han ikke lov at blive. Så ville skæbnen den, at han så nogen søgte arbejdskraft til et stort firma oprigtig på 15år, men han tog chancen og søgte  og fik det sørme. Han startede i sidste uge ud med at møde ind k. 6. om morgen og snuppede en 10 timers vagt.

Vi tager simpelthen hatten af for ham, han er så sej, at  bruge sin sommerferie på at stå op kl 5 flere gange om ugen, hvor han ellers ku sove længe som hans venner det så mega sejt altså.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Armcandy