Snyde sig selv

Lægevagten som havde flormelis

Som i jo har kunne læse, har vi alle været ramt af sygdom i denne uge, troede egentlig at mindste var ved at være frisk, men tirsdag ved spisetid blev han pludselig meget dårlig igen, høj feber og sindsygt ondt i ørene så han bare græd , overvejede om det ku vente til onsdagmorgen så vi kunne tage  til vores egen læge,  men kunne godt mærke på ham, at den var gal med ørene så fik ringet til lægevagten og fik tid afsted vi kom.

Ventede på det blev vores tur ud kommer lægen som alt i alt minder om Benny fra the julekalender i måden der tales på,  nå men ind kom vi og snakkede der blir kigget øre hals osv  med meget store øjne  alt imens der blir sagt “same same” og rystet lidt med hånden. Tænker at   lægen prøver at være lidt sjov og frisk end til,  ja nu kommer det at jeg får kigget  i ansigtet på lægen og ja tro det eller ej men ser så at lægen har noget sidende ved næsen der minder om flormelis. Øhh hva skal man lige tro ?  vælger at tro at han lige havde spist 3 varme æbleskiver med det hele  og  kommet til at tabe det ene næsebord ned i sin tallerken og så  har fået “flormelis” i næsen og så er helt op og ringe over hvor gode de var.

Ja  så sidder man der og tager sig selv i at stirre uhæmmet på lægen, men hjem kom vi og nu er lillemanden på antibiotika og i meget i bedring,

IMG_2127.PNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyde sig selv