Bloglovin

Our Holiday

Mallorca her we come…….

mallorcany 002Mallorca 004

 

Ferien var egentligt bestilt til Egypten i 14 dage, men på grund af sygdom måtte vi desværre aflyse den tur 🙁

Men som alternativ da alle var raske, faldt valget på skønne Mallorca, som vi har besøgt de sidste 3år og det ved man hvad er, så skøn en ø med den smukkeste strand/vand Alcudia bugten næsten som bounty strand/vand hvis du spørg mig, fik fat i Star tour torsdag og fik bestilt rejse til fredag morgen godt nok ikke på det samme hotel som det vi “plejer”, men et andet der sku være tilsvarende Alcudia Pins. Vi sku flyve tidligt så det blev ikke til meget søvn, endelig landede vi i varmen og det var skønt, hotellet lå perfekt lige ud til stranden,så skønt når nu det store pool område var prop fuld af mennesker, værelserne var fine og stranden lækker, men det var vist så også det 😉 Det var jo desværre ikke det sammen som det vi plejer at være på, det her hotel var prop fyldt med familier, der var meget begejstre for alkohol hele dagen lang, hvilket folk jo selvfølgelig må selv om, men vi var landet lige midt i fest og farver fra morgen til aften, trods det at vi havde fået af vide da vi bestilte, at det var et stille og roligt familie venligt hotel, hvilket det absolut ikke var, havde vi vidst det, havde vi helt sikker valgt et andet hotel, for maden var heller ikke noget at råbe hurra for, det var stort set det samme hver dag, og ikke som vi er vant til fra det andet hotel, hvor maden varierer for hverdag, så vi tog ud og spise noget af tiden.
Men vi fandt vores eget lille ferie paradis på stranden, det var så skønt og drenge kunne lege i sandet og bade dagen lang.
Vi havde en ide om hjemme fra, at denne gang på Mallorca sku vi ud og opleve en masse rundt på øen, mest for børnenes skyld, men som de andre gange endte vi med at være på stranden det meste af tiden og på marked en enkel dag, ungerne ville helst vi blev hjemme så det gjorde vi og slappede helt af, de nød at vi intet skulle, alt i alt en super skønt ferie. Næste gang turen går til Mallorca, bliver det helt klart på andet hotel 🙂

På vej til Mallorca
Vacation 006

Vacation 003

 

 

mallorcany 009 mallorcany 008 mallorcany 007 mallorcany 006 mallorcany 005 mallorcany 003 mallorcany 004 Mallorca 003 Mallorca 002 Vacation 004 Mallorca 005 Mallorca 006

 

På vej hjem til Danmark 🙂

mallorcany 010 mallorcany 011

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin