Tiden nærmer sig

opfølgning på julegaver

london2

 

 

Da vi jo ikke anede hva vi sku give drengene i julegave, da de ingen ønsker havde, endte det ud med oplevelses gaver i stede,t da alle drenge/mænd her i huset elsker alt med fart og har benzin i blodet, fik de en gokart tur som vi alle skal ud og ha det mega sjovt sammen. Ud over gokart kom vi frem til at en tur til London ville være et hit, så det fik og glæder sig helt vildt og vi skal nu ha et lille familie møde om, hva vi hver især gerne vil se/opleve i London. Ideer til hva en familie på 4 med 2 drenge på 8 og 13 ikke må glip af i london modtages med kys hånd.

 

 

london

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden nærmer sig