Utraditionelt Nytår

Forsinket julegave

Pimg_7466Tja, det ser ud til at julenissen kom med en forsinket lille extra julegave i år. Uden vi var klar over det, har disse to været her i nogen uger. Trods chokket, er det da en stor velsignelse og ikke mindre end to styks. Vi ved ikke hvad 2017 ellers byder på af overraskelser, men det blir spændene at følge i årets løb. Vi ved heller ikke om det er drenge, piger eller en af hver, men vi ser frem til at møde dem på et tidspunkt!
Jeg ved nu heller ikke hvem forældrene er, men der stod kopier og del 😃

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utraditionelt Nytår