Emil fra Lønneberg og Tivoli

Er det forbudt …..

Hva er til dreng og hvad er til pige, det gik jeg ud fra, at man selv måtte afgøre, meen jeg tog fejl.
Som jeg tidligere har skrevet om, så er der ikke noget herhjemme der som sådan ikke er tilladt, med hensyn til tøj og sko, uagtet hvilket køn det nu engang er lavet til.
Vores den mindste havde set et par gummistøvler, som han så hjertens gerne ville ha.
Så jeg drog i Magasin for at kigge nærmere på disse, finder støvlen og er lidt i tvivl om størrelsen, så spørger en ekspedient om hun vil måle dem, jeg fortæller det er til min dreng, hun kigger på mig og siger denne støvler er en pigemodel, hvorefter jeg siger, at den da er nøjagtig magen til alle de andre modeller i de andre farver, og beder endnu engang om, at hun måler støvlen, hun kigge endnu engang på mig og siger lidt mere insisterende, det er altså en pigemodel, hvortil jeg svare ,at det bestemmer man vel selv og at jeg gerne vil bede om mål, hun siger atter engang det er en pige model , men beslutter sig modstræbende til at måle støvlen, det viser sig så at den var for lille, så spørger om de evt. har et nummer større på lager, hvorefter hun kigger på mig og svarer (uden at tjekke det op på det) Nej, det har vi ikke, det er en pige model.
Jeg gir op og forlader forretningen og undre mig over, at hun ikke bare kunne måle støvlen uden, at kommentere på hvilket køn der nu måtte træde i den støvle. Nu er det vel ikke decideret forbudt, at lade drengen selv bestemme, om han vil have et par leopardgummistøvler, eller det var det ihvertfald hos damen i Magasin.

Her er den så den omtalte gummistøvle.
leopardgummistøvle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emil fra Lønneberg og Tivoli