Leder du også?

Alene/enebarn

Igår blev den store sendt afsted til Lalandia med en ven og hans bedsteforældre , de havde spurgt om han havde lyst ti,l at tage med derned i nogen dage og hygge og det havde han helt bestemt 🙂 så den mindste herhjemme er enebarn i disse dage, det er lidt underligt det kun er den ene der er her, er jo ikke helt det samme, efter han var blevet kørt til dem igår, gik jagten ind på at finde et par vinterstøvler til mindste, hvilket er ret så svært og lykkes heller ikke lige igår, men vi fik kiggede lidt i Fields og ente en tur på Joe and juice, hvor vi fik stillet sulten og tørsten, havde regnet med Fields ville være prop fyldt med mennesker, men det var det egentlig ikke. På vejen hjem gjorde mindste mig opmærksom på, at der ikke var flere ynglings chips på lager så det blev vi nød til at indkøbe på vejen hjem. 


Mindste outfit igår er selvvalgt og består af: bukser fra zara, Hugo boss bælte, ralph lauren skjorte plus blazer, og hans ultra fede støvler. 

   
  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leder du også?