Halloween

30 år

Ja så blev jeg 30 år hvilket jo “bare” var en normal fødselsdag i min verden, er ikke så god til det der med at fejre mig selv og være i fokus, elsker at fejre andre og gøre noget godt for dem.
Dagen startet rimelig tidligt da manden min sku på job og ungerne og ham havde aftalt at de sku synge og give mig min gave,så jeg blev vækket af en dejlig sang, eller det vil sige jeg var vågen men det har de jo ikke noget at vide.
jeg fik det smukkeste armbånd ever havde jeg virkelig ikke regnet med, det er virkeligt så flot og kan gå til alt så perfekt. Den aller bedste gave jeg fik på hele dagen er der ikke noget der kan slå jeg fik det smukkeste brev plus maleri og tegning fra drengene den store havde skrevet det smukkeste kort til mig så smukt findes ikke noget bedre ind npr de har lavet noget til en 🙂    
Da min mand var kørt dukkede min mor op med 30 pink balloner og overraskede mig, jeg fik 2 musselmalet æggebæger og en skål samt en stine goya pels så lækkert, hun havde aftalt med min mormor at vi sku mødes inde i byen og spise brunch så min mormor ikke sku tidligt op og køre.
Dagen var rigtig dejlig lige som jeg kan lide det ikke for meget fokus på og stille og roligt.
Har dog lovet alle at til sommer holder vi en dobbelt 30års da manden også sprang sin lige så forsigtigt over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween