1.febuar

Udklædning

Nu er fastelavn lige om hjørnet, hvilket indbyder til at klæde sig ud for nogen.
Her hjemme elsker drengene at klæde sig ud året rundt nok mest den mindste nu, men storebror havde også en periode hvor han var klædt ud altid, han var nærmest i et halvt år omkring 3 års alderen klædt ud som mariehøne han levede og åndende i det kostume lige meget hvor vi sku hen insisterede han på at ha det på og ja det havde han så, efter følgene var han Haffelaf fra Peter Plys i en periode.  Mindste klæder sig stadig ud og elsker det og lever sig ind i rollen som det han nu er, så vi følges gerne med mickey, Peter Pan, kaptajn klo og mange andre i byen. Ja hundene slipper ikke altid for at være en del af det 😉
Andre hvis børn også nyder udklædning?

IMG_2903.JPG

IMG_2359.JPG

IMG_9577.JPG

IMG_1194.JPG

IMG_0577.JPG

IMG_7697.JPG

IMG_6840.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1.febuar