Rive mig i håret

Til fest

Det der med at ens børn pludselig er blevt så store, at de skal til fest en onsdag aften, sammen med andre 5/6 klasser, det er altså lige noget man skal vænne sig til, og det at  sende dem ud i den nye verden.

Syntes egentligt at konceptet er rigtig godt,  de kan komme ind fra 17.30 og dørene blir lukket kl 19 og så slutter det kl 21, der er fuld bemanding på,  så man er sikker på det forløber godt og trygt for alle.

Vil sige første gang var det med is i maven, at sku sende ham afsted, havde en ide om jeg lige sku med ind, da forældre er mere end velkomne, til at komme ind og få en kop kaffe, men det sku jeg ikke, hej hej mor vi ses 20.30 og så måtte jeg traske den lange vej over til bilen som måske var 200 meter men det føltes meget længere, sad nærmest panisk med min telefon i hånden og vente på han sku ringe og sige mor jeg vil hjem, det her er slet ikke noget for mig, sådan gik det ikke, hentede en meget glad dreng, der bare havde syntes det var så sjov med musik og snakkende med en masse nye børn, oghan  glæder sig til at skulle afsted igen.

IMG_0452-0.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rive mig i håret