We love kenzo

Gi mig sommeren tilbage

Ja overskriften siger jo lidt sig selv, jeg vil ha sommeren tilbage, savner varmen solen og hygge på terrassen, og jo jeg elsker skam også vinteren, når altså sneen daler stille ned og vi kan lege i den, men elsker absolut ikke regn, blæst & slud som jo altså bare er = snot, hoste og feber i tide og utide, jeg vil egentligt bare gerne have lov at bestemme, at når jeg vil ha vinter kan vi tage på skiferie og så hjem igen til dejlig sol og varme er det for meget at forlange ?

20150125-195655-71815895.jpg

20150125-195656-71816285.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We love kenzo