Stegt Flæsk Mums

Stenalderbrød

Ja så fik jeg bagt brødet, det smagte skønt, men dog syntes jeg dog det var en anelses fedtet i det, så tro jeg vil prøve med lidt mindre olie næste gang, opskriften kommer her og stammer fra Thomas Rode.

Ingredienser:

100 g græskarkerner
100 g solskikkekerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
5 æg
1 dl ekstra jomfru olivenolie (jeg brugte vindruekerne olie)
2 tsk Læsø eller Himalayasalt (vil tro alt slags salt kan bruges)

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser i en skål
Kom massen i en smurt form
Bag brødet i en time ved 160 grader (forvarmet ovn)
Stenalderbrød3Stenalderbrød2
(Opskriften fandt jeg på madforlivet.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt Flæsk Mums